Psihologie și Consiliere psihologică

Psihologie și consiliere psihologică

Începând cu anul 2020, Florina a urmat cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în prezent, este masterandă în Psihologie Clinică, unde explorează în profunzime aspecte esențiale ale practicii clinice și a intervențiilor terapeutice.
De asemenea, Florina se află în formare în Psihoterapie Cognitiv Comportamentală în cadrul UBB Cluj-Napoca, și în formare în Psihoterapie Analitică Jungiană sub îndrumarea Asociației Române de Psihologie Analitică (ARPA).

În calitate de consilier, Florina oferă un spațiu de confidențialitate și suport emoțional pentru cei care se confruntă cu diverse provocări și încercări în viața lor, atât personală, cât și profesională.
Ea este specializată în gestionarea emoțiilor, stresului, a anxietății, a conflictelor și a conversațiilor dificile. Prin sesiunile individuale de consiliere, Florina promovează autocunoașterea, dezvoltarea personală și găsirea unor soluții adecvate pentru a depăși obstacolele emoționale și mentale, și vă poate ajuta să vă descoperiți resursele interioare și să vă dezvoltați abilitățile de a face față cu succes provocărilor vieții.

8 + 1 =