Despre mine

Psiholog Clinician în supervizare ...

…masterandă în cadrul programului de Master de Psihologie Clinică în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, în proces de formare în Psihoterapie Cognitiv Comportamentală, și în proces de formare în Psihoterapie Analitică în cadrul ARPA (Asociația Română de Psihologie Analitică)

Coach Transformational ...

…prin certificare oferită de către Mind Learners şi acreditare ACC (Associate Certified Coach) oferită de către ICF (International Coaching Federation), ce ȋţi garantează calitatea serviciilor mele şi confidenţialitate ȋn tot ceea ce priveşte relaţia noastră contractuală.

NeuroMindfulness Coach-Practitioner Level ...

…certificare oferită de către NeuroMindfulness Institute, prin care ȋţi pot oferi o ȋndrumare bazată pe neuroştiinţă şi practici de mindfulness.

Specializare ȋn Emotions Centered Coaching (ECC) ...

…prin certificare oferită de School of Emotions.World , pentru a te putea ajuta să ȋţi identifici emoţiile, să ȋnţelegi structura logică a emoţiilor şi cum să navighezi prin fluxul emoţional.

Senior Trainer ...

…rol din care fac design și facilitez ateliere și experiențe de învățare pe teme de inteligență emoțională  care au scopul de a ajuta oamenii să-și sporească alfabetizarea emoțională, cum ar fi Gestionarea emoțiilor, Gestionarea stresului și creșterea rezilienței emoționale, Gestionarea conflictelor și a conversațiilor dificile, Stabilirea limitelor sănătoase, Comunicare empatică.

R

Cei peste 18 ani petrecuţi ȋn corporaţii...

…m-au ajutat să ȋnţeleg provocările de business din diverse industrii, dinamica lucrului ȋn echipă, rigiditatea proiectelor, şi urgenţa termenelor.

R

Vin cu lecţiile ȋnvăţate...

…din experienţa proprie ȋn antreprenoriat.

R

Sunt Voluntar...

…pentru Cortul Terapeutic prin care le susțin misiunea de a promova psihoterapia în România.
…pentru AVE (Asociaţia Pentru Valori ȋn Educaţie – AVE România) pentru care ofer servicii de mentorat şi coaching

R

Am absolvit programul de leadership...

…organizat de BWFR – Business Women Forum Romania, ce mi-a oferit pregătirea necesară pentru a sprijini persoanele care ori se gândesc să ȋnceapă o afacere ori se află ȋn timpul unei etape incipiente.

Educația și dezvoltarea continuă sunt prioritare pentru mine, astfel că voi folosi diverse instrumente în cadrul sesiunilor de coaching pentru a te ajuta să înțelegi ce resurse ai deja și de ce alte resurse ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.

Cred cu tărie că avem de învățat din orice experiență, inclusiv din hobby-uri. În ultimii 7 ani am învățat să meditez activ dansând tango social, iar în ultimii 5 ani de practicat Krav Maga, arte marțiale de autoapărare, am înțeles că tehnica bate forța.